Регистрация

Пикантни хапки с рачешко

Автор:
jordana
|
Дата:
25 Jun
|
Видяна:
543
Оцени рецептата

180 г консерва рачешко месо

1/2 ч майонеза

1 ч.л. лимонов сок

лют червен пипер

Крекери или препечени филийки

Червен пипер

 

1. Изплакнете и отцедете месото от раци и премахнете всички сухожилия, хрущяли или черупки. Накъсайте месото с вилица.

2. Смесете рачешкото, майонезата, лимоновия сок и лютия червен пипер, на вкус, в купа. Разбърква се добре.

3. Намажете около 1 чаена лъжичка от сместа върху всеки крекер и се поръсва с червен пипер.

4. Подредете 24 хапки върху голям, топлоустойчив, неметален, съд за сервиране.

5. Сгорещете, непокрито, в микровълновата фурна за 3 - 3,5 минути или докато се сгорещи всичко.

6. Поднася се горещо.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта