Регистрация

Пикантни кюфтенца от черна леща и папуда в кисело мляко

Автор:
Силвето
|
Дата:
03 Jun
|
Видяна:
798
Оцени рецептата

1/2 ч черна леща

1/2 ч папуда

1 ч кисело мляко

подправки на вкус (кимион и червен пипер)

олио за пържене

1/4 ч мляко

 

1. Почистете и измийте лещата и папудата и се накисват във вода в продължение на 4 часа.

2. Разбийте в блендер при средна скорост с минимално количество вода, за да се получи паста.

3. Добавете солта и сгорещете олиото.

4. Капнете по лъжица от тестото в горещо масло с помощта на голяма супена лъжица. Запържете до златисто кафяво.

5. Накиснете във вода. Оставете да се накисва до поднасяне.

6. Разбийте киселото мляко с млякото. Добавете подправки на вкус. Отцедете водата от кюфтенцата и добавете киселото мляко. Сервирайте.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта