Регистрация

Пикантна брускета

Автор:
Svetly Damianova
|
Дата:
07 Apr
|
Видяна:
164
Оцени рецептата

3/4 ч.л. червен винен оцет

1/4 ч зехтин

6 с.л. магданоз, нарязан

3 с.л. босилек, нарязан ситно

1/2 ч.л. чесън, накълцан

1/8 ч.л. червен пипер люспи или 1 червено чили, смляно

2 с.л. галета, ако е необходимо

6 филийки хляб, около 1-2 см, разполовени

1 с.л. зехтин

 

Разбийте оцета и зехтина. Прибавете магданоза и босилека. Добавете чесъна и червения пипер. Оставете за 2 часа, за да се смесят ароматите. Ако сместа изглежда рядка, добавете галета. Изпечете филийките. Докато са още топли, намажете с малко зехтин, и разпределете топинга отгоре. Поднесете.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта