Регистрация

Пикантен пастет от рачешко

Автор:
veronika nanova
|
Дата:
24 Aug
|
Видяна:
801
Оцени рецептата

1/2 ч масло

2 средно големи глави жълт лук, нарязан на кубчета

1 малка чушка, нарязана на кубчета

2 скилидки чесън, счукан

470 мл сметана

1 ч зелен лук, нарязан

1/2 ч магданоз, нарязан

1 ч.л. сушен босилек

1 ч.л. сушена мащерка

2 ч.л. сол

2 ч.л. прясно смлян черен пипер

1 ч.л. прясно смлян бял пипер

Сос табаско на вкус

450 г бяло рачешко месо

 

Разтопете маслото в тенджера на умерен огън. Добавете лука, чушката и чесъна и задушете за 10-15 минути, докато омекнат. Добавете сметаната и оставете да къкри. Добавете зеления лук, магданоза, билките и подправките. Оставете да къкри, докато сметаната се редуцира с около една четвърт и сосът се сгъсти. Добавете месото от раци и оставете да къкри още 2-3 минути. Изсипете в чиния за сервиране и поднесете.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта