Регистрация

Печени червени чушки с чеснов тост

Автор:
jeni
|
Дата:
20 Jun
|
Видяна:
276
Оцени рецептата

Червени чушки

За чесновия тост:

1/4 ч зехтин

2 скилидки чесън, нарязан на филийки

 

За печените червени чушки: Достатъчен брой червени чушки за 6 предястия. Нарежете чушките на четвъртинки и изпечете, докато кожата почернее. Поставете чушките в найлонов плик и оставете да се охладят за 15 минути. Обелете. Нарежете. На чесновия тост: В малка тенджера, комбинирайте зехтина и нарязания чесън. Оставете на слаб огън за 5 минути. Намажете 12 филийки хляб с чесновия зехтин и печете на 200C за 10 минути или до бледо златисто.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта