Печени панирани пълнени люти чушки
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
900 г сирене Монтерей Джак
900 г сирене чедър
900 г пикантна свинска наденица
1/2 чаша готов микс за палачинки
1 яйце
1 пакет галета
20 цели чушки халапеньо
Разполовете чушките по дължина и остържете всички семена (носете ръкавици). Опитайте се да запазите двете половинки на всяка чушка близо една до друга, тъй като после ще трябва да ги сложите обратно заедно.
Смесете микса за палачинки, суровата наденица и чедъра. Напълнете всяка чушка със сирене Монтерей Джак и сложете двете половини отново заедно. Вземете една шепа от сместа с микса за палачинки и чедъра и увийте всяка чушка във формата на продълговато яйце. Използвайте достатъчно смес, за да се покрие добре чушката.
Потопете „яйцата“ в разбитото яйце и след това в галета. Печете на грила (или в тавичка) на 180ºС градуса за 25 минути или докато панировката стане хрупкава.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ