Регистрация

Печени панирани пълнени люти чушки

Автор:
Биляна Еленкова
|
Дата:
02 Apr
|
Видяна:
271
Оцени рецептата

900 г сирене Монтерей Джак

900 г сирене чедър

900 г пикантна свинска наденица

1/2 чаша готов микс за палачинки

1 яйце

1 пакет галета

20 цели чушки халапеньо

 

Разполовете чушките по дължина и остържете всички семена (носете ръкавици). Опитайте се да запазите двете половинки на всяка чушка близо една до друга, тъй като после ще трябва да ги сложите обратно заедно.

Смесете микса за палачинки, суровата наденица и чедъра. Напълнете всяка чушка със сирене Монтерей Джак и сложете двете половини отново заедно. Вземете една шепа от сместа с микса за палачинки и чедъра и увийте всяка чушка във формата на продълговато яйце. Използвайте достатъчно смес, за да се покрие добре чушката.

Потопете „яйцата“ в разбитото яйце и след това в галета. Печете на грила (или в тавичка) на 180ºС градуса за 25 минути или докато панировката стане хрупкава.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта