Регистрация

Печени зелени домати

Автор:
Валентина Чобанова
|
Дата:
09 Oct
|
Видяна:
946
Оцени рецептата

15 големи зелени домата

сол и черен пипер

2 ч кафява захар

3 ч галета

2 бучки масло

 

Срежете доматите наполовина и ги подредете в намаслена плитка йенска тенджера. Подправете със сол и черен пипер и се поръсете всеки с една супена лъжица захар. Покрийте с галета и с точици масло. Печете на 180С, докато поомекнат, но са все още твърди - времето ще зависи от размера и зеленината на доматите - но най-вероятно ще варира от 30 до 40 минути.





Виж още от категория "Зеленчуци"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта