Регистрация

Печен хамбургер

Автор:
margarita
|
Дата:
07 Apr
|
Видяна:
278
Оцени рецептата

10 бели питки за хамбургери

1 голяма консерва сос за начос със сирене

1 глава маруля, нарязана

2 нарязани домата

1 средна глава нарязан лук

1 голям буркан салца

1 голям пакет чипс или начос

226 г сметана

25 нарязани черни маслини

1 пакетче настърган чедър

 

Намажете със салца дъното на тавичка за печене. Поръсете с 1/2 чаша настърган чедър и нарязан лук. Нарежете всяка питка на 4 - 6 парчета и подредете върху салцата, чедъра и лука. Добавете още салца, настърган чедър, лук и черни маслини. Изсипете соса за начос със сирене върху всичко и печете на 175°С за 15-20 минути. Извадете и охладете за 5 минути. Покрийте с маруля, нарязани домати, лук, настърган чедър, черни маслини и заквасена сметана. Сервирайте с начос или чипс.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта