Регистрация

Пача

Автор:
Lora Traykova
|
Дата:
24 Jun
|
Видяна:
684
Оцени рецептата

10 ч вода

1,3 кг свинско месо

1 свински крак

2 ч.л. сол, разделени

3/4 глава лук, нарязан

1 с.л. магданоз, на люспи

1 с.л. целина, на люспи

1 ч зелен лук, нарязан

1 ч.л. черен пипер

3/4 ч.л. червен пипер

 

Налейте водата в 5-литрова тенджера. Добавете свинското месо, свинския крак и една чаена лъжичка сол. Гответе, докато месото омекне и кракът може лесно да се обезкости. Около 3 чаши течност трябва да останат в тенджерата. Добавете нарязания лук, магданоза, целината, зеления лук, останалата чаена лъжичка сол, черния пипер и червения пипер. Гответе за около 3 минути. Извадете месото от течността. Запазете течността. Обезкостете месото. Поставете месото в купата на кухненски робот. Нарежете добре, но не пюрирайте. Смесете нарязаните съставки и запазената течност. Изсипете в тавичка. Охладете до желиране и поднесете.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта