Пача
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
10 ч вода
1,3 кг свинско месо
1 свински крак
2 ч.л. сол, разделени
3/4 глава лук, нарязан
1 с.л. магданоз, на люспи
1 с.л. целина, на люспи
1 ч зелен лук, нарязан
1 ч.л. черен пипер
3/4 ч.л. червен пипер
Налейте водата в 5-литрова тенджера. Добавете свинското месо, свинския крак и една чаена лъжичка сол. Гответе, докато месото омекне и кракът може лесно да се обезкости. Около 3 чаши течност трябва да останат в тенджерата. Добавете нарязания лук, магданоза, целината, зеления лук, останалата чаена лъжичка сол, черния пипер и червения пипер. Гответе за около 3 минути. Извадете месото от течността. Запазете течността. Обезкостете месото. Поставете месото в купата на кухненски робот. Нарежете добре, но не пюрирайте. Смесете нарязаните съставки и запазената течност. Изсипете в тавичка. Охладете до желиране и поднесете.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ