Регистрация

Пастет от черен дроб и яйца

Автор:
Жени Христова
|
Дата:
10 Apr
|
Видяна:
305
Оцени рецептата

450 г говежди черен дроб

2 средни глави лук

6 яйца, твърдо сварени

1/2 ч.л. сол

1/8 ч.л. пипер

3 с.л. масло; разтопено

Магданоз

 

Сварете черния дроб, докато омекне във вода, колкото да го покрие. Отцедете. Сложете черния дроб и лука в пасатор. Пасирайте заедно с 5 нарязани яйца. Подправя се със сол и черен пипер. Добавете разтопеното масло, разбъркайте добре и сложете сместа в съд за печене на хляб. Оставете в хладилника да се стегне. Обърнете съда върху чиния за сервиране и гарнирайте с нарязаното твърдо сварено яйце и магданоз.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта