Регистрация

Пастет от черен дроб

Автор:
Симона Кръстева
|
Дата:
10 Apr
|
Видяна:
323
Оцени рецептата

450 г пилешки, телешки или говежди черен дроб (печен)

4 с.л. пилешка мазнина

2 малки глави лук, нарязани на кубчета

3 яйца, твърдо сварени

1 ч.л. сол

1/4 ч.л. пипер

 

Измийте черния дроб след като сте го изпекли. Сложете 2 с.л. мазнина в тиган и запържете леко лука. Заделете лука и запържете леко черния дроб в останалата мазнина. Пасирайте дроба, лука и яйцата и на гладка паста. Добавете сол и черен пипер и допълнително мазнини, ако желаете. Разбъркайте добре сместа. Поднесете с бисквити или крекери, върху листа марулята или като пълнеж за целина.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта