Регистрация

Пастет от сьомга за препечен хляб

Автор:
Благослава
|
Дата:
04 Sep
|
Видяна:
1658
Оцени рецептата

310 г сьомга, отцедена и накъсана

1 ч крема сирене, разбито на крем

1 с.л. лук, нарязан много ситно

1 с.л. лимонов сок

1 ч.л. горчица

1/4 ч.л. сол

2 с.л. магданоз, ситно нарязан

42 филийки от франзела, препечени

 

С помощта на вилица, смесете добре всички съставки с изключение на магданоза и филийките. Покрийте с фолио и се съхранява в хладилника за около 1 час. Прехвърлете сместа сьомга до чиния за сервиране, като я оформите на купчинка и загладите повърхността. Поръсете с магданоза и притиснете леко, за да залепне. Поднесете с хляба.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай
anonymous27-04-2016
Тъй като изрично пише \"за препечен хляб\", за непрепечен не става ли? И магданозът е копър!

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта