Регистрация

Пастет от пилешки дробчета

Автор:
bogdanova
|
Дата:
25 Jul
|
Видяна:
685
Оцени рецептата

3/4 ч масло или маргарин

450 г пилешки дробчета

1 средно голяма глава лук, нарязан фино

2 ч.л. бренди

1/4 ч.л. сол

1/8 ч.л. пипер

 

Разтопете 1/4 чаша масло в тиган на умерен огън. Добавете черния дроб и лука и гответе, като се разбърква често, докато черният дроб омекне, но е все още розов отвътре, за около 5 минути. В блендер или кухненски робот смесете черния дроб и лука до гладкост, като остъргвате стените от време на време. В същия съд, разтопете останалото масло, добавете го към сместа с черния дроб и лук с останалите съставки и смесете добре. Изсипва се в малка купа или глинен съд, покрийте и се съхранява в хладилник за няколко часа или за през нощта.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта