Регистрация

Пастет от патладжан

Автор:
Lora Traykova
|
Дата:
02 Apr
|
Видяна:
175
Оцени рецептата

2 средни патладжана

2 скилидки счукан чесън

1 супена лъжица олио

2 супени лъжици сок от нар или портокалов сок

1/2 чаена лъжичка червен пипер

Щипка чили

 

Набодете патладжаните с вилица и ги поставете в тава за печене. Пече се във фурната на 180 C за 30 минути или докато омекнат. Когато патладжаните са готови, ги обелете докато кожицата е още гореща. Пасирайте месото в процесор, заедно с чесъна, олиото, сока от нар, червения пипер и чилито. Оставя се да изстине, след което се сервира с питки хляб.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта