Регистрация

Пастет от крема сирене и питки за хамбургер

Автор:
Savatova
|
Дата:
24 Aug
|
Видяна:
1010
Оцени рецептата

12 бели питки за хамбургери

4 яйца

2 ч мляко

крема сирене

 

Махнете половината питка от питките и заделете за друга употреба. Поставете три от останалите половинки питки в кухненски робот и добавете едно яйце и 1/2 чаша мляко. Разбийте, докато съставките са нарязани, но бъдете внимателни да не се пюрират. Изпразнете в купа и повторете процеса, още три пъти. Сложете сместа в ненамаслена тавичка за хляб със стандартен размер. Поставете тавата в по-голям съд и налейте вряща вода в по-големия съд до ниво на половината от дълбочината на съда за хляб. Пече се в 180°С във фурната в продължение на един час. Охладете в хладилника, за една нощ е най-добре. Обърнете в чиния, украсете с крема сирене и нарежете на филийки.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта