Регистрация

Пастет Колорадо

Автор:
Martchella
|
Дата:
11 Apr
|
Видяна:
212
Оцени рецептата

113 г масло

450 г пилешки дробчета

1 средна глава лук, нарязан

3 лука шалот, нарязани ситно

1/2 ч.л. мащерка

1/2 ч.л. розмарин

1 дафинов лист

12 големи пресни гъби, нарязани ситно

1/4 ч бренди

1/2 ч.л. сол

1/8 ч.л. пипер

 

В голям тиган, разтопете маслото. Добавете пилешките дробчета, лука и шалота. Разбърква се на умерен огън около 10 минути. Добавете подправките и гъбите. Разбърква се често по време на готвене в продължение на 5 минути. Изхвърлете дафиновия лист и изсипете сместа в миксера. Сипете брендито, солта и черния пипер. Смесете за 2 минути, след което се излива в 2 чаши за суфле. Оставете в хладилника. Гарнира се с магданоз. Сервирайте с препечен хляб.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта