Регистрация

Охлюви с шунка

Автор:
марина цекова
|
Дата:
04 Mar
|
Видяна:
728
Оцени рецептата

6 с.л. свинска мас

85 г шунка

10 лука шалот

галета

1/4 ч сухо бяло вино

пилешки бульон

сол и черен пипер

букет гарни

100 малки охлюва

 

Разтопете маста в тиган и запържете шунката и нарязания лук и прибавете малко количество галета, накисната във виното. Навлажнете с бульон и подправете със сол и черен пипер. Добавете букета гарни и гответе 20 минути. Добавете добре измитите охлюви. Гответе на слаб огън за 40 минути, като разбърквате.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта