Регистрация

Охлюви "Менетрел"

Автор:
Lora Traykova
|
Дата:
05 Mar
|
Видяна:
694
Оцени рецептата

450 г масло

1/2 ч магданоз, нарязан

1 с.л. чесън, счукан

3 с.л. лук шалот, нарязан ситно

12 консервирани филета аншоа

1 с.л. сол

1 ч.л. пипер

1 с.л. бахар

100 консервирани охлюва

1/2 ч бяло вино (по желание)

2 ч галета

 

Намачкайте маслото със смес от ситно нарязан магданоз, чесън, лук и филета аншоа. Подправете със сол, черен пипер и подправки, след това прокарайте през фино сито. Поставете парче масло с големината на бобово зърно вътре във всяка черупка охлюв. Добавете охлюва, след това затворете черупката с още малко масло, като натиснете силно надолу. Подредете охлювите в чиния и навлажнете с виното, ако желаете. Поръсете с галета и се пече във фурната за 8 минути.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта