Опашки от омар в пикантен сос
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
Автор:
любомира
|
Дата:
03 Jun
|
Видяна:
231
140 г масло
1 глава лук, настърган
2 ч.л. семена синап
Сос табаско на вкус
Сокът от един лимон
8 опашки от омар
4 с.л. брашно
2 ч мляко
2 ч.л. сол
1/4 ч шери
2 с.л. пармезан
Разтопете маслото и добавете лука. Гответе няколко минути, докато лукът омекне. Добавете синапа, солта, след това брашното. Бавно се добавя млякото. Оставете да се сгъсти, като се разбърква непрекъснато, след което добавете всички останали съставки.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ