Регистрация

Опашки от бобър

Автор:
lazova
|
Дата:
04 Apr
|
Видяна:
380
Оцени рецептата

1 опашка от бобър

 

Това е рецепта от старите трапери, която едва ли някой от по-младото поколение е опитвал. Запечете опашката на бобъра върху горещи въглени за няколко минути (или в една от тези новите електрически фурни). Грубата люспеста кожа ще стане на мехури и ще падне, оставяйки опашката чиста, бяла и твърда. След това вече можете да изпечете на скара или да сварите до омекване. Ястието се смята за много укрепваща храна (използвайте само млад бобър). Може да поднесете охладено, мариновано в оцет, с кръгчета суров лук, сол и пипер на вкус.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта