Регистрация

Обацда

Автор:
yasen
|
Дата:
30 Jul
|
Видяна:
650
Оцени рецептата

500 г зряло сирене Камембер

250 г крема сирене

2 1/2 с.л. масло

2 малки глави лук, ситно нарязан

бира, сол, черен пипер, кимион

 

С вилица, разбийте на крем сиренето с маслото. Добавете нарязания лук и солта, черния пипер и кимиона. Постепенно налейте достатъчно бира, така че да се получи консистенцията на пастет. Оставете в хладилника до сервиране.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта