Регистрация

Норвежки пастет от сардини

Автор:
yordanka
|
Дата:
28 Jul
|
Видяна:
885
Оцени рецептата

226 г крема сирене

1/2 ч.л. сол

1 1/2 с.л. лимонов сок или сок от лайм

1/4 ч.л. прясно смлян черен пипер

2 консерви по 90 г обезкостени, без кожата сардини, отцедени

1 с.л. нарязан магданоз

1/8 ч.л. лют сос

каперси

допълнително нарязан магданоз

 

Разбийте на крем първите четири съставки. Намачкайте сардините и разбийте със сместа със сирене, заедно с магданоза и лютия сос. Оформете в желаната форма. Гарнира се с каперси и магданоз. Сервирайте с препечен хляб или бисквити.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта