Регистрация

Нискокалорични гъби със сирене

Автор:
Бистра Илиева
|
Дата:
27 Jun
|
Видяна:
614
Оцени рецептата

225 г гъби

6 с.л. настърган пармезан

4 с.л. галета

1 с.л. пресен магданоз, нарязан

Чеснова сол на вкус

Черен пипер (на вкус)

 

1. Махнете стъблата от гъбите и заделете. Измийте гъбите и оставете влажни.

2. Смесете половината сирене с галетата. Добавете чесновата сол и черен пипер на вкус. Оваляйте влажните гъби в сместа със сиренето; сложете ги с дупката нагоре в плитка незалепваща тава, напръскана със спрей за готвене.

3. Подсушете стъблата и нарежете, добавете магданоза и останалото сирене. Изсипете тази смес в гъбите. Печете на 250 градуса във фурната за 8 -10 минути или до златисто.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта