Регистрация

Немски кюфтенца с кисело зеле

Автор:
irina
|
Дата:
02 Jun
|
Видяна:
395
Оцени рецептата

225 г свинска наденица

1/4 ч глава лук, нарязан

1 буркан 450 г кисело зеле, отцедено и нарязано

2 с.л. галета

1 пакет крема сирене, меко

2 с.л. магданоз

1 ч.л. горчица

1/4 ч.л. чеснова сол

1/8 ч.л. пипер

1 ч майонеза

1/4 ч горчица

2 яйца

1/4 ч мляко

1/2 ч брашно

1 ч галета

олио

 

Смесете наденицата и лука в голям тиган; гответе, докато наденицата се зачерви, като се разбърква, за да се натроши. Отцедете добре. Прибавете киселото зеле и 2 с.л. галета. Комбинирайте сиренето и следващите 4 съставки в голяма купа, прибавете сместа с наденицата, като се разбърква добре. Покрийте и оставете за 2 часа. Смесете майонезата и горчицата; заделете. Комбинирайте яйцата и млякото в малка купа; заделете. Оформете сместа с наденица на малки топки. Оваляйте в брашно и потопете всяка топка в заделената яйчена смес. Оваляйте топките в галета. Налейте олиото до дълбочина от 5 см в тиган и сгорещете до 190°С. Изпържете, по няколко наведнъж, за 2 мин. или до златисто кафяво. Отцедете върху хартиена кърпа. Сервира се със соса с майонеза.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта