Регистрация

Начос със студен сос с рачешко

Автор:
blazheva
|
Дата:
11 Apr
|
Видяна:
212
Оцени рецептата

680 г крем сирене

2 с.л. майонеза

Сос Табаско

1/4 ч зелен лук, наситнен

1/4 ч целина, едро нарязана

червен пипер

сол и черен пипер на вкус

1 консерва черни маслини; ситно нарязани (450 г)

226 г рачешко месо, накъсано

1 пакет начос, с вкус на сирене

 

Първо, разбийте крема сиренето на пухкава паста. След това, в голяма купа смесете, като разбивате сиренето и майонезата, до гладкост. Прибавете Табаското и разбъркайте. След това добавете нарязания ситно лук, целината, подправките, ситно нарязаните черни маслини и рачешкото. Поднесете с начос.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта