Най-доброто предястие
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
900 г краставици (може и кисели краставички)
1,3 кг карфиол
900 г зелен боб
900 г червени чушки
5 консерви по 226 г риба тон
5 буркана по 450 г пълнени маслини
3/4 ч зехтин
900 г нарязан лук
1,3 кг гъби
900 г зелена чушка
5 кутии по 450 г зрели маслини
5 бутилки по 310 г кетчуп
2 големи кутии аншоа по 370 г
3/4 ч оцет
1. Сварете карфиола за 3 минути.
2. Отцедете и оставете настрана.
3. Обелете и нарежете лука, нарежете краставиците на филийки и сварете на слаб огън зеления фасул, докато омекне.
4. Заделете всички тези зеленчуци настрана.
5. В голяма тенджера, запържете нарязаните гъби в масло, добавете кетчупа, нарязания зелен фасул и червените чушки.
6. Оставете да къкри 10-15 минути.
7. Добавят се всички зеленчуци, маслини и останалите съставки (отделете аншоата и накъсайте рибата тон), оставете да къкри още 12 минути.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ