Регистрация

Най-доброто предястие

Автор:
Генчев
|
Дата:
05 Apr
|
Видяна:
493
Оцени рецептата

900 г краставици (може и кисели краставички)

1,3 кг карфиол

900 г зелен боб

900 г червени чушки

5 консерви по 226 г риба тон

5 буркана по 450 г пълнени маслини

3/4 ч зехтин

900 г нарязан лук

1,3 кг гъби

900 г зелена чушка

5 кутии по 450 г зрели маслини

5 бутилки по 310 г кетчуп

2 големи кутии аншоа по 370 г

3/4 ч оцет

 

1. Сварете карфиола за 3 минути.

2. Отцедете и оставете настрана.

3. Обелете и нарежете лука, нарежете краставиците на филийки и сварете на слаб огън зеления фасул, докато омекне.

4. Заделете всички тези зеленчуци настрана.

5. В голяма тенджера, запържете нарязаните гъби в масло, добавете кетчупа, нарязания зелен фасул и червените чушки.

6. Оставете да къкри 10-15 минути.

7. Добавят се всички зеленчуци, маслини и останалите съставки (отделете аншоата и накъсайте рибата тон), оставете да къкри още 12 минути.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта