Регистрация

Наденица в успокояващ барбекю сос

Автор:
Цветанка Базова
|
Дата:
03 Apr
|
Видяна:
300
Оцени рецептата

4 ч лук, нарязан наситно

1 ч целина, ситно нарязана

1 ч сладка чушка, ситно нарязана

1 ч магданоз, нарязан наситно

1 супена лъжица фъстъчено масло

1 с.л. чесън, ситно нарязан

3 ч сос за барбекю

1/2 ч лют сос ИЛИ 3 ч кетчуп

2 с.л. лют червен пипер

3 ч.л. сол на вкус

1 ч ликьор

450 г наденица

 

Сотирайте лука, целината, чушката и магданоза във фъстъчено олио докато лукът стане прозрачен или омекне, добавете чесъна и гответе още малко. Добавете барбекю соса, лютия сос или кетчупа. Добавете сол на вкус. Добавете ликьора. Оставете да заври. Намалете огъня и гответе 2 - 3 часа. Нарежете наденицата на парчета с дебелина 0,5 см и смесете с 1 чаша сос. Затоплете на котлона и поднесете с хляб.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта