Регистрация

Мариновани гъби със соев сос

Автор:
Благослава
|
Дата:
10 Jul
|
Видяна:
671
Оцени рецептата

450 г пресни гъби

1/4 ч соев сос

1/2 ч винен оцет

6 с.л. шери

4 с.л. захар

1 ч фино нарязан лук

 

Смесете всички съставки без гъбите в тенджера и оставете да заври. Залейте гъбите, предварително почистени и разполовени или нарязани на четвъртинки, в зависимост от големината. Мариновайте и охладете за 24 часа преди сервиране. Малките печурки могат да се използват цели.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта