Регистрация

Мариновани гъби с бяло вино

Автор:
Жени Христова
|
Дата:
10 Jul
|
Видяна:
627
Оцени рецептата

450 г гъби

1/4 ч бяло вино

2 с.л. лимонов сок

2 с.л. бял винен оцет

2 с.л. зехтин

1/4 ч наситнен лук шалот

1 с.л. чесън, счукан

1/2 ч.л. смлян кориандър

Сол на вкус

Бял пипер (на вкус)

 

Избършете гъбите и оставете настрана. Смесете всички съставки в тенджера; покрийте с капак и оставете да заври на силен огън. Добавете гъбите, поставете отново капака и намалете котлона до умерен. Гответе, докато гъбите освободят соковете си, около 3 минути. Изсипете съдържанието на тенджерата в купа и охладете преди сервиране.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта