Люти пилешки крилца
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
24 пилешки крилца, разделени
2 с.л. растително масло
1/4 ч.л. чесън на прах
3 с.л. лют сос
3 с.л. сос Табаско
смлян червен пипер (на вкус)
1 с.л. бял оцет
1/4 ч кафява захар
1 ч салатен дресинг със синьо сирене
листа маруля за поднасяне
Загрейте фурната до 190С. В средно голяма купа, смесете растителното масло, чесъна на прах, лютите сосове, оцета и кафявата захар. Сложете крилцата в тавичка. С помощта на сладкарска четка, покрийте крилцата със сместа. Поръсете смлян червен пипер. Печете за 15 - 20 минути или докато се зачервят. Подредете крилцата върху листа маруля и сервирайте с любимата си напитка. Поднесете с дресинга за потапяне.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ