Регистрация

Люти пилешки крилца

Автор:
lazova
|
Дата:
24 Jun
|
Видяна:
602
Оцени рецептата

24 пилешки крилца, разделени

2 с.л. растително масло

1/4 ч.л. чесън на прах

3 с.л. лют сос

3 с.л. сос Табаско

смлян червен пипер (на вкус)

1 с.л. бял оцет

1/4 ч кафява захар

1 ч салатен дресинг със синьо сирене

листа маруля за поднасяне

 

Загрейте фурната до 190С. В средно голяма купа, смесете растителното масло, чесъна на прах, лютите сосове, оцета и кафявата захар. Сложете крилцата в тавичка. С помощта на сладкарска четка, покрийте крилцата със сместа. Поръсете смлян червен пипер. Печете за 15 - 20 минути или докато се зачервят. Подредете крилцата върху листа маруля и сервирайте с любимата си напитка. Поднесете с дресинга за потапяне.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта