Регистрация

Люти пилешки кесадили

Автор:
kalinapetkova
|
Дата:
25 Jun
|
Видяна:
395
Оцени рецептата

2 с.л. зехтин

2 обезкостени пилешки гърди, нарязани на ивици

2 с.л. чили сос

1 люто чушле, без семената и нарязано на кубчета

4 брашнени тортили от по 20 см

1 ч настърган чедър

4 ч.л. рапично масло или обикновено растително масло

 

Загрейте тиган на умерен огън. Добавете зехтина в горещия тиган. Поставете пилешките ивици, чили соса и чушката в тигана и запържете леко, докато се сгорещят, прибл. 3-5 минути. Отстранете и оставете настрана. Избършете тигана. Сложете по равни количества от сместа в едната половина на всяка тортия. Поръсете със сирене и прегънете, за да се образува полукръг. Сгорещете отново тигана на умерен огън. Намажете дъното с 1 ч.л. рапично олио. Сложете една от тортилите. Гответе, докато леко се зачерви. Обърнете. Повторете с останалите три тортили. Нарежете всяка тортия на три и поднесете със салца и черен боб.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта