Регистрация

Кюфтенца с кисело зеле и шунка

Автор:
kalinapetkova
|
Дата:
05 Sep
|
Видяна:
730
Оцени рецептата

450 г шунка

1 консерва кисело зеле, отцедено и нарязано, 450 г

1/4 ч фино нарязан лук

3/4 ч + 2 с.л. галета, разделени

1 пакет, 85 г крема сирене

2 с.л. фино нарязан пресен магданоз

1 с.л. горчица

1/4 ч.л. чесън на прах

1/8 ч.л. пипер

1/2 ч брашно

2 яйца

1/4 ч мляко

олио за пържене

 

В голяма купа смесете шунката, киселото зеле, лука и 2 с.л. от галетата. В друга купа смесете крема сиренето, магданоза, горчицата, чесъна на прах и черния пипер; добавете киселото зеле. Охладете сместа най-малко 1 час. Оформете на топчици и покрийте с брашно. В малка отделна купа, разбийте яйцата с млякото. Потопете топчиците в сместа. След това оваляйте в галетата. Сгорещете олио за пържене на маслена баня и изпържете топчиците до златисто-кафяво. Отцедете.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта