Регистрация

Кростини от полента с доматен сос

Автор:
kalinapetkova
|
Дата:
03 Jun
|
Видяна:
454
Оцени рецептата

4 с.л. зехтин

2 скилидки чесън

6 зрели домата, нарязани ситно и отцедени

сол и пипер

1 1/2 с.л. магданоз

Готов качамак

Зехтин

 

Сгорещете зехтина в средно голям тиган на слаб огън и задушете чесъна леко, само докато започне да покафенява. Добавете доматите, солта и черния пипер и гответе непокрито в продължение на 10 минути или докато сосът на доматите се редуцира. Прибавете магданоза. Загрейте грила. Нарежете сварения качамак на квадрати от по 5 см и ги намажете леко с масло. Печете, докато станат леко хрупкави с малко коричка от едната страна. Обърнете квадратчетата и намажете с доматената смес. Изпечете под грила за 5 - 7 минути и сервирайте веднага.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта