Регистрация

Кроасани с шунка и кашкавал

Автор:
lubo
|
Дата:
23 Jun
|
Видяна:
730
Оцени рецептата

3 с.л. масло

3 ч гъби, нарязани

3 с.л. зелен лук, нарязан на парчета

1 1/2 с.л. брашно

3/4 ч мляко

сол, пипер

4 големи кроасана, разполовени

8 филийки шунка

170 г кашкавал, нарязан на филийки

 

Разтопете маслото в тенджера. Запържете гъбите и лука, докато омекнат и течността от гъбите се изпари. Смесват се с брашното. Постепенно се добавя млякото. Гответе, като разбърквате на умерен огън, докато сместа заври и се сгъсти. Добавете сол и черен пипер на вкус. На долната половина на всеки кроасан поставете по 2 резена шунка, една четвърт от кашкавала и една четвърт от гъбения сос; покрийте с горната половина на кроасана. Пече се във фурната на 180C за около 15 минути или докато се сгорещят.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта