Регистрация

Кралски мус с камембер

Автор:
Svetly Damianova
|
Дата:
03 Sep
|
Видяна:
453
Оцени рецептата

1/4 ч студена вода

1 с.л. неовкусен желатин

75 г камембер

100 г сирене Рокфор

1 ч.л. сос Уорчестър

1 яйце, разделено

1/2 ч сметана за разбиване, бита

Магданоз за украса

 

Оставете желатина в чаша с вода, за да омекне. Сложете чашата в гореща вода, докато се разтвори желатинът. Смесете сирената до гладкост. Разбийте ги със соса Уорчестър, жълтъка и след това желатин. Разбийте белтъка на сняг. Прибавете сметаната при сместа от сирена. Изсипете в няколко подходящи купички. Оставете в хладилника за една нощ. Извадете от купичките и украсете с магданоз.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта