Регистрация

Кифлички с наденица и кашкавал

Автор:
Антони Атанасов
|
Дата:
03 Jun
|
Видяна:
525
Оцени рецептата

1 наденица (средно голяма)

1 ч кашкавал, нарязан на филийки

1/2 ч лук (нарязан)

Тесто, разточено тънко и нарязано на полумесеци

 

Запържете наденицата на умерен огън, докато покафенее добре; отцедете. Прибавете лука и също запържете до кафяво. В широката част на тестото, добавете сместа с наденицата и лука и покрийте с кашкавала. След това навийте на руло, така че цялата плънка да остане вътре. Пече се в предварително загрята фурна на 190С за 10 - 12 минути.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта