Регистрация

Кестени в зелен чай

Автор:
Lubomir Atanassof
|
Дата:
29 May
|
Видяна:
256
Оцени рецептата

6 белени кестена

4 ч.л. захар

2 1/2 ч.л. зелен чай, листа

1 ч.л. соев сос

 

Покрийте кестените със студена вода и листа чай и оставете да се вари в малка тенджера. Намалете огъня и оставете да къкри за 20 минути, докато кестените омекнат. Отцедете и измийте под течаща студена вода. Оставете кафявата мембрана непокътната. Сложете 180 мл вода, захарта и кестените в тенджера и оставете да заври. Намалете огъня и оставете да къкри 20 минути, след което добавете соевия сос. Оставете на слаб огън за 5 минути, свалете от огъня и се охлажда до стайна температура преди да се отцеди и сервира.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта