Регистрация

Качамак с масло и пармезан

Автор:
yordanka
|
Дата:
29 Dec
|
Видяна:
615
Оцени рецептата

1 ч.л. сол

1 ч царевично брашно

4 чаши вода

масло и прясно настърган пармезан, за сервиране

 

В тенджера, сложете 4 чаши вода да заври. Намалете огъня до слаб и добавете солта. Бавно изсипете царевичното брашно във водата, като се разбърква непрекъснато. Продължете да разбърквате за около 5 минути, докато се сгъсти. Гответе на слаб огън в продължение на 30 до 45 минути, като се разбърква на всеки няколко минути, за да не залепва. Ако стане прекалено гъсто, просто добавете вода на малки количества, докато се получи желаната гъстота. Поднесете веднага с масло и пармезан.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта