Регистрация

Картофени корички, пълнени със сьомга

Автор:
anita dimitrova
|
Дата:
04 Sep
|
Видяна:
525
Оцени рецептата

1 картоф на порция

40 г пушена сьомга на порция

2 -3 с.л. заквасена сметана на порция

Няколко супени лъжици червен или черен хайвер на порция

 

Измийте картофите. Набодете с вилица и втрийте сол. Пече се в загрята до 180С фурна, докато картофите омекнат, около 1 час. Нарежете на половинки и издълбайте вътрешността без да се скъса кожата, като оставите само тънък слой от картофа от вътрешната страна. Накълцайте пушената сьомга и разпределете между картофените половинки. Сложете по две или три супени лъжици заквасена сметана и покрийте с червен или черен хайвер. Поднесете.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта