Регистрация

Карпачо с риба тон

Автор:
Боряна Нейкова
|
Дата:
03 Apr
|
Видяна:
608
Оцени рецептата

450 г риба тон, прясна, нарязана на тънки като хартия ленти

сол

оцет

зехтин

1 чушка, прясно счукана

1 връзка рукола

пармезан, настърган

1/2 трюфел, бял или черен, нарязан на тънки ленти с белачката за зеленчуци

Забележка: Може да се използва по-голямо количество трюфели, ако желаете.

 

Подредете рибата тон, така че филийките да се припокриват върху поднос.

Поръсете със сол и зехтин и оцет на вкус. Поръсете с черен пипер.

Оградете с венец от рукола. Поръсете с настърган пармезан. Отгоре поръсете с трюфели.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта