Регистрация

Карамелизирани месца

Автор:
Валентина Чобанова
|
Дата:
07 Apr
|
Видяна:
442
Оцени рецептата

680 г свинска плешка, нарязана на хапки от по 2,5 см

2 с.л. кафява захар

1 с.л. текила

1 ч.л. меласа

1/2 ч.л. сол

1/4 ч.л. пипер

2 скилидки чесън; ситно нарязан

1/3 ч вода

1 зелен лук, нарязан

 

Сложете парчетата свинско на един слой в тиган. Поръсете с останалите съставки, с изключение на зеления лук. Загрява се до кипене; намалете котлона и оставете да къкри открито, като се разбърква от време на време докато водата се изпари и свинското леко се е карамелизирало, около 35 минути. Поръсете със зелен лук и сервирайте.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта