Регистрация

Капоната

Автор:
desislavva
|
Дата:
07 Apr
|
Видяна:
177
Оцени рецептата

1 голям патладжан, нарязан на малки кубчета

2 с.л. зехтин

3 скилидки чесън, счукан

4 глави нарязан на филийки лук

3/4 ч нарязана целина

Гъби (или броколи)

3 с.л. каперси

12 черни маслини

6 зелени маслини

3 с.л. винен оцет

1 с.л. захар

сол и пипер

85 г доматен сос

 

Запържете патладжана в 2 с.л. зехтин, докато омекне – заделете. Сотирайте лука, чесъна и целината. Добавете останалите съставки (и вода, ако е необходимо) и оставете да къкри.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта