Регистрация

Индонезийски ордьоври Румаки

Автор:
светли
|
Дата:
03 Sep
|
Видяна:
434
Оцени рецептата

8 резена бекон

8 водни кестена

8 парчета ананас

8 миди

24 клечки за зъби

2 с.л. растително масло

4 с.л. терияки сос

2 ч.л. течен мед

 

Нарежете филийките бекон на три еднакви парчета. Увийте по един вода кестен, парче ананас и мида в парче бекон и закрепете с клечка за зъби. В тиган, сгорещете зеленчуково олио и запържете увитите в бекон хапки на умерен огън, докато беконът стане хрупкав. Отцедете мазнината от съда. Добавете терияки соса и меда, разбърква се добре и продължете с готвенето на умерено силен огън, докато сосът леко се сгъсти и беконът се глазира със сладкия сос.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта