Регистрация

Задушено с телешка кайма по ориенталски

Автор:
Надежда
|
Дата:
12 Aug
|
Видяна:
524
Оцени рецептата

450 г телешка кайма

2 средно големи глави лук, ситно нарязан

1 ч нарязана целина

300 г консерва гъбена супа

300 г консерва пилешка крем-супа

1 ч вода

1/2 ч ориз

1 с.л. соев сос

1/4 ч.л. пипер

1 кутия китайски спагети

1/2 ч.л. мононатриев глутамат (по желание)

 

1. Натрошете каймата в дълбок, топлоустойчив, неметален съд за готвене и сгорещете, непокрито, в микровълновата фурна за 5 минути или докато се зачерви. Разбъркайте след половината от времето за готвене.

2. Добавете останалите съставки към сместа с месото.

3. Покрийте и сгорещете в микровълновата фурна 20 минути или докато сместа е гореща. Свалете капака и сгорещете в продължение на още 5 минути.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта