Регистрация

Едро смлян пастет от пилешки дробчета

Автор:
Антони Атанасов
|
Дата:
10 Apr
|
Видяна:
308
Оцени рецептата

1 кг пилешки дробчета

2 кг лук, нарязан на филийки

2 скилидки чесън, счукан

3 с.л. масло

6 с.л. олио

1/4 ч вода

4 яйца, сварени

 

Сотирайте лука на умерен огън с чесъна, 2 с.л. масло, 2 с.л. олио и водата, докато покафенее. Извадете и оставете настрана. Задушете пилешките дробчета с 4 с.л. олио, 1 супена лъжица масло и част от лука, докато покафенее. Смесете на едра каша сварения черен дроб и яйцата, нарязани на малки парченца. Добавете лука и разбъркайте добре, като добавяте още олио, ако е необходимо. Поръсете със сол на вкус и сервирайте.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта