Регистрация

Дъна от артишок с миди

Автор:
jeni
|
Дата:
02 Apr
|
Видяна:
209
Оцени рецептата

350 г миди, измити

1 ч фина галета

3 с.л. магданоз, пресен, наситнен

1/2 ч.л. естрагон, сушен

1/4 ч целина, наситнена

2 скилидки чесън, счукан

800 г дъна от артишок, отцедени

Олио от рапица, за намазване на скарата

 

Смесете мидите, галетата, магданоза, естрагона, целината и чесъна в купа. Внимателно напълнете дъната артишок. Подгответе грила. Когато въглищата са горещи, сложете артишока върху намазаната с малко олио скара и печете за около 3 минути или докато мидите станат непрозрачни. Поднася се горещо.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта