Регистрация

Дъмплинги с рачешко и зелен лук

Автор:
Vesela Momchilova
|
Дата:
12 Apr
|
Видяна:
218
Оцени рецептата

226 г крема сирене

170 г месо от раци, консерва, отцедено и накъсано

2 стръка зелен лук, тънко нарязан

1 скилидка чесън, накълцан

2 ч.л. сос Уорчестър

1/2 ч.л. соев сос, светъл

1 пакет готови кори за дъмплинги (48)

1 растителен спрей

 

В средно голяма купа, комбинирайте всички съставки, с изключение на дъмплингите и растителния спрей и разбъркайте, докато се смесят.

Сложете по 1 ч.л. от пълнежа в центъра на всеки дъмплинг. Навлажнете ръбовете с вода; прегънете половината, така че да се образуват триъгълник, натиснете ръбовете, за да се запечатат. Издърпайте долните краища, така че да се припокриват леко и навлажнете единия ъгъл и натиснете, за да се запечата.

Напръскайте леко тавичка за печене с растителния спрей. Подредете дъмплингите в тавичката и също ги напръскайте леко. Пече се на 220 градуса във фурната за 12-15 минути или до златисто кафяво. Поднася се горещо със сладко-кисел сос или сос от горчица.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта