Регистрация

Дъмплинги с пълнеж от свинско и скариди

Автор:
Aleksandra B.
|
Дата:
28 Jul
|
Видяна:
627
Оцени рецептата

225 г свински котлет, нарязан ситно

1 с.л. ябълков оцет

1 ч.л. семена синап на прах

1 с.л. соев сос

140 г скариди, нарязани

1 с.л. лимонов сок

1 тиквичка, нарязана

1 с.л. шери

4 стръка зелен лук, нарязан

113 г воден кестен, нарязан

1 с.л. кориандър

1 стрък праз, нарязан

 

1. В купа смесете първите четири съставки и мариновайте в хладилник за един час, като се разбърква от време на време. Отцедете. Заделете маринатата.

2. В друга купа смесете скаридите и лимоновия сок. Покрийте и оставете в хладилник за един час.

3. Сгорещете олио в тиган на слаб огън. Добавете сместа с месо и праза.

4. Увеличете котлона и запържете в продължение на половин минута.

5. Добавете тиквичките и заделената марината от месото. Запържете около една минута Извадете от фурната.

6. Запържете скаридите, зеления лук, шерито и водните кестени в тиган за половин минута или докато скаридите докато порозовеят. Свалете от огъня.

7. Смесете скаридите и месото и добавете кориандъра.

9. Напълнете готови кори за дъмплинги и изпържете до готовност.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта