Регистрация

Дробчета по еврейски

Автор:
Savatova
|
Дата:
25 Jul
|
Видяна:
1017
Оцени рецептата

450 г пилешки дробчета

1/2 ч пилешка мазнина

1 голяма глава лук, едро нарязан

3 яйца, твърдо сварени и обелени

2 с.л. бренди

1/2 ч.л. едра сол

Пипер на вкус

 

Изпечете дробчетата на грила до готовност. Разтопете мазнината в тиган и сотирайте лука до покафеняване. Добавете черния дроб и се готви още няколко минути, което позволява на черния дроб да поеме мазнината и вкуса на лука. В кухненски робот или пасатор, нарежете яйцата, добавете черния дроб с лука и останалите съставки. Разбийте на гладко пюре. Сложете в купа или глинен съд и се съхранява в хладилник.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта