Регистрация

Гъби с пълнеж от рачешко месо

Автор:
lubo
|
Дата:
12 Apr
|
Видяна:
220
Оцени рецептата

1 ч месо от раци

1 с.л. галета

1 ч.л. лук, накълцан

1 ч.л. пармезан, настърган

1 ч.л. сол

2 с.л. магданоз, накълцан

12 гъби, стъблата, нарязани фино

12 гъби, само шапчиците

1 яйце, разбито

лют сос, на вкус

 

В купа, смесете месото, галетата, лука и сиренето, сол, магданоз и нарязаните гъбени стъбла. Добавете разбитото яйце и лют сос на вкус. Напълнете сместа в гъбените шапчици. Пече се на 150 градуса, докато омекнат, 15 до 30 минути.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта